За поръчки над 100 лв. - използвайте Категорията Отстъпка 5%!
Резултати 1 - 8 от 8

Етерични масла

Етеричните масла Форевър са подбрани, отгледани и произведени така, че да се гарантира най-високо качество. Когато избирахме откъде да добиваме плодовете, билките и растенията за етеричните масла Форевър, взехме предвид минералния състав на почвата, климата, местоположението и устойчивостта.

Forever Essential Oil Tri-Pak Forever Essential Oil - троен пакет

Троен пакет с мостри по 5 мл. от трите чисти аромата етерични масла - мента, лимон и лавандула. Почувствайте най-доброто от природата и изберете любимото си ухание.

Цена: 54,00 лв

Forever Essential Oils - AT EASE Форевър Етерични Масла - УСПОКОЯВАЩ МИКС

Композициите на Форевър са създадени от внимателно подбрани етерични масла, съчетани в идеални пропорции за оптимално действие.

Цена: 35,83 лв

Forever Essential Oils - CARRIER OIL Форевър Етерични Масла - БАЗОВО МАСЛО

Базовото масло на Форевър представлява лека омекотяваща течност, подсилена с едни от най-качествените натурални съставки и антиоксиданти.

Цена: 29,07 лв

Forever Essential Oils - DEFENSE Форевър Етерични Масла - ТОНИЗИРАЩ МИКС

Композициите на Форевър са създадени от внимателно подбрани етерични масла, съчетани в идеални пропорции за оптимално действие.

Цена: 41,53 лв

Forever Essential Oils - LAVENDER Форевър Етерични Масла - ЛАВАНДУЛА

Форевър Ливинг ви предлага най-чистото натурално лавандулово масло за покой, отпускане и отмора.

Цена: 43,08 лв

Forever Essential Oils - LEMON Форевър Етерични Масла - ЛИМОН

Лимонът е един от най-популярните и обичани аромати. От векове се използва по цял свят за защита от насекоми, дезинфекция, почистване и ароматизиране на дрехи, както и за ободряване.

Цена: 22,83 лв

Forever Essential Oils - PEPPERMINT Форевър Етерични Масла - МЕНТА

Ментовото етерично масло Форевър се извлича от растения, отглеждани в една и съща ферма от много поколения. Естественото им съдържание на ментол е по-високо и предлагат още по-добър охлаждащ и стимулиращ ефект.

Цена: 32,20 лв

Forever Essential Oils - SOOTHE Форевър Етерични Масла - ОБЛЕКЧАВАЩ МИКС

Облекчаващият микс от етерични масла Форевър е идеално балансирана композиция от най-чиста дива мента, голтерия, камфор, иланг-иланг и лайка, създадена да прониква дълбоко и да облекчава.

Цена: 59,70 лв