За поръчки над 100 лв. - използвайте Категорията Отстъпка 5%!
Когато някой в семейството се пореже или одраска, посягаме към успокояващия кожата спрей "Алое фърст". Домашните любимци също са част от семейството и те също могат да опитат силата на „чудодейното растение“. Форевър Ливинг Продъктс специално създаде алое формула за животни, за да могат и те да получат първа помощ.

Aloe Veterinary Formula - Спрей с алое за домашни любимци

Цена: 41,02 лв
Описание

473 мл

Когато някой в семейството се пореже или одраска, посягаме към успокояващия кожата спрей "Алое фърст". Домашните любимци също са част от семейството и те също могат да опитат силата на „чудодейното растение“. Форевър Ливинг Продъктс специално създаде алое формула за животни, за да могат и те да получат първа помощ.
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Доказано е, че алоето помага за облекчаване и лечение на много проблеми при животните. Например, вестник „Ветеринари таймз“ (септември, 1996 г.) съобщава за няколко случая, при които алое вера гел е бил приложен локално за лечение на заболявания при конете. Ефикасността на алоето се оказа съизмерима с тази на по-известните препарати за лечение на тении и инфектирани рани. Много важни са и резултатите, постигнати с орален прием на алое вера гел при коне, страдащи от постоянна левкопения и летаргия. Въпреки че при някои от тях предишните лечения, включително с мултивитамини и антибиотици, били безрезултатни, 11 от 14-те лекувани с алое вера гел животни се върнали към пълноценен начин на живот.
"Алое ветеринарна формула" съдържа висок процент стабилизиран алое вера гел, предпочетен заради овлажняващите му и противомикробни свойства. Идеален е при порязвания, одрасквания, натъртвания, ожулвания, инфекции и други външни проблеми при животните. Единствената допълнителна съставка е алантоинът – доказано активизиращ зарастването на рани агент. Особено удобен е помпеният механизъм на спрея, благодарение на който нанасяте еднакво лесно при всички домашни любимци. "Алое ветеринарна формула" дава бързо облекчение – успокоява, защитава и подпомага зарастването на раните.
Когато най-добрият приятел на човека има нужда от приятел, търсете "Алое ветеринарна формула".
 
СЪСТАВКИ
Стабилизиран алое вера гел, алантоин.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Почистете с течния сапун с алое и вода и нанесете върху засегнатите места. Поставете превръзка, ако е необходимо. За оптимални резултати нанасяйте няколко пъти на ден или съгласно препоръките на ветеринарния лекар.
 
Бележка: Винаги се консултирайте с ветеринарен лекар, преди да предприемете лечение на домашния любимец.
 
Този продукт е само за външна употреба и не се препоръчва при лечение на дълбоки прободни рани. Избягвайте контакт с очите и други чувствителни области.
 
Други продукти, използвани от стопаните:
 • Гел от алое вера – за подобряване на общото състояние, използвайте заедно с препаратите за локална употреба, съдържащи алое вера.
 • Алое вера гел – за успокояване на рани и възпалени места, както и за предпазване от последваща инфекция.
 • Крем с алое и прополис – помага на кожата да се пребори с инфекциите, като укрепва имунната система.
 • Загряващ лосион с алое – облекчава болката в мускулите, ставите и натъртените места.
 • Гел за зъби с алое – помага в борбата с плаката, успокоява възпалението на венците и лекува афти.
 • Течен сапун с алое – отлично почиства кожата, подходящ за животни с кожни проблеми като например екземи.
 • Шампоан за коса с алое и жожоба – за къпане на животни със суха и чувствителна кожа.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
 • Висок процент на съдържание на алое.
 • Многофункционален продукт.
 • Помага при инфектирани рани.
 • Овлажняващо противобактериално действие.
 • Спрей-опаковка за лесно нанасяне.