За поръчки над 100 лв. - използвайте Категорията "Включи се"!
Билковият чай с цветчета от алое е естествена смесица от листа, билки и подправки, специално приготвени, за да се насладите на един изключително богат аромат. Билковият чай на Форевър създава топла ароматична атмосфера и ви успокоява и отпуска. Изцяло без кофеин, той ободрява и укрепва организма.

Aloe Blossom Herbal Tea - Билков чай с цветчета от алое

Цена: 38,14 лв
Описание

25 пакетчета

 
Билковият чай с цветчета от алое е естествена смесица от листа, билки и подправки, специално приготвени, за да се насладите на един изключително богат аромат. Билковият чай на Форевър създава топла ароматична атмосфера и ви успокоява и отпуска. Изцяло без кофеин, той ободрява и укрепва организма. Топъл или студен, чаят на ФЛП е страхотен на вкус и лесен за употреба. Всяка негова съставка е подбрана заради тонизиращия си ефект при всички случаи на стрес в напрегнатия ден: канела за свежест, портокалова кора и карамфил за топъл плодов аромат, бахар и джинджифил за успокояване. Това е действително международен продукт, със съставки от Китай, Ямайка, Египет и Индия, както и цветчета от Алое от нашите плантации. Ниско калорична, освежителна напитка, приемана с дневната дажба течности, Билковият чай с цветчета от алое потиска апетита по естествен начин и се комбинира много добре с хранителния ви режим.
 
СЪСТАВКИ
Канела, портокалови кори, карамфил, листа от къпина, бахар, копър, джинджифил, кардамон, лайка, Gymnema Sylvestre, цветчета от Алое.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Билковият чай с цветчета от алое може да се пие горещ или студен, според предпочитанията. Пълни инструкции може да намерите на всяка кутия.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Нискокалоричен.
  • Не съдържа кофеин.
  • Потиска апетита по естествен начин.
Бр. в кутия25