За поръчки над 100 лв. - използвайте Категорията Отстъпка 5%!

Как и кога да пия гел от алое вера?

 Какво количество трябва да пия?

Това зависи от причините, поради които пиете алое. Както е с повечето хранителни добавки, някои хора пият по малко всяка сутрин и вечер (около 60 мл дневно), за да поддържат добро общо състояние. Други приемат по-големи количества, защото имат конкретни оплаквания (около 120 мл на ден и повече). Препоръчителната дневна доза „Форевър Фрийдъм“ е 100-120 мл.

Кога е най-добре да се пие алое?

Препоръчваме да пиете алое на празен стомах, за да извлечете максимална полза. След това му дайте малко време да се усвои добре от организма (половин час преди ядене или 2-3 часа след ядене). Някои хора започват деня си с него, а други пият непосредствено преди сън. За оптимално усвояване на полезните съставки е добре да пиете алое повече от веднъж дневно. Приемайте подходящата за своя организъм дневна доза на два или три пъти през деня.

Мога ли да смесвам напитката с друго?

Най-добре е да се пие в натурален вид, но ако изобщо не можете да свикнете с вкуса, опитайте да добавите натурален плодов сок или мед. Но не забравяйте, че плодовите сокове са с киселинно съдържание и могат да се отразят зле на хора със стомашни проблеми.

Кога трябва да усетя ефект от алоето?

Би трябвало да очаквате забележими промени в общото си състояние след около шест седмици ежедневно приемане на гел от алое вера. Препоръчително е да пиете алое за пробен период от поне три месеца. При „Форевър Фрийдъм“ положителният ефект може да бъде почувстван много по-скоро, заради високата степен на усвояване на съставките, благодарение на техния носител – алое вера.

Как да съхранявам напитките от алое вера?

Както и повечето пресни натурални храни, след отваряне на бутилката, алоето трябва да се съхранява в хладилник с плътно затворена капачка. Естествено е по време на съхранението напитката да се утаява и затова трябва добре да се разклаща преди употреба. (Обърнете внимание, че срокът на годност се намира на дъното на тубата.)

 

 Източник: Печатни и рекламни материали „Форевър“