За поръчки над 100 лв. - използвайте Категорията "Включи се"!

За мен

Казвам се казвам Христина Братанова и съм собственик на Форевър бизнес повече от 10 години.

 

В моя сайт ще откриете полезна информация за растението Алое вера, продуктите от алое и съвети за здравословен начин на живот.

Курсове и знания в областта на здравето и козметиката

 

 

Завърших следните курсове, които ми помагат в консултиране на клиентите при избора на подходящите продукти за тях:

 

Курс за "Козметика" през 2012 година, който надгради моите знания в областта на козметичните продукти, техните свойства, типове кожа и грижа за кожата. 

 

Курс за "Фитнес инструктор и Консултант по хранене" през 2020 година, за да мога да дам най-подходящите съвети относно хранителни добавки и избор на конкретни продукти за постигане на поставените цели. 

 

Защо избрах Форевър?

 

На първо място избрах Форевър, заради утвърдените продукти, които са се доказали за тези 42 години от създаването на компания. Международното присъствие доказва, че качеството на продуктите е на високо ниво. Проучих историята на компанията, както и процесите по създаване на продуктите, условията, които предлага Форевър като отстъпки, бонуси и доставка на продуктите. Всичко това ми показа, че искам да се развивам като предприемач с Форевър. 

 

Началото не беше лесно, разбира се, но с помощта на моите колеги и обученията, на които присъствах, успях да надградя знанията си. Имах много мотивация и желание за работа, така достигнах до ниво Супервайзор. 

 

Това е компания, която ми предоставя възможността да работя навсякъде като независим собственик на бизнес. Мога свободно да развивам дейността си и същевременно да намеря време за близките си, спорт и личностно развитие. 

 

Работата към Форевър ми дава стимул да се уча и да развивам своите качества и умения, да надграждам знанията си, да комуникирам повече и да създавам приятелства. Обичам да помагам на другите и да бъда част от техния успех. А това е начинът да бъдеш успешен във Форевър, когато умееш да работиш в екип и помагаш на другите да постигат целите си. 

Онлайн бизнесът като устойчив начин за развитие

 

През 2020 голяма част от икономическите дейности бяха представени пред изпитание. 

 

Но имаше и области, които не бяха толкова засегнати от кризата и извънредното положение, те продължиха да функционират въпреки наложените мерки. Онлайн бизнесите се доказаха като устойчив модел, който може да бъде успешен по време на криза. А здравето се утвърди като приоритет за всеки един човек и разбрахме колко е важно да го поддържаме и да предприемаме превантивни мерки, за да го запазим за по-дълго. Да се грижим по-добре за здравето на семейството си и близките ни.

 

Качествените и натурални продукти винаги ще бъдат от голяма важност за всеки, който иска да поддържа добро общо здраве. Именно затова много хора се насочиха към онлайн бизнес със здравословни продукти, за да защитят приходите си при една извънредна ситуация. 

 

Онлайн услугите и търговията са бъдещето, дори и при условия на криза. 

 

Помагам на хората, които искат да изградят онлайн бизнес и да си създадат допълнителен доход с непълно работно време. По този начин работим в екип, за да създаваме сигурност за своите семейства и показваме мисъл за бъдещето, като използваме натурални продукти, които подобряват здравето и начина ни на живот.  

 

Стратегията, която използвам при изграждане на бизнеса е през социални мрежи, личен контакт и продуктови презентации, като се използват утвърдени методи и похвати, които предоставям под формата на обучение за всеки, който има желание да се занимава с това и да бъде част от нашия екип.

 

Включете се към нашия бизнес клуб

Ако искате да се включите в нашия бизнес клуб и да научите повече за дейността, свържете се с мен, за да получите информация или попълнете формата, която ще откриете тук: https://forms.gle/Hao2vy8LDupzdV566.

 

Тук са описани стъпките за регистрация: https://aloeliving.net/vkluchi-se

Това са моите данни, които ще трябва да попълните при регистрацията: № 359000023263, име: Смарт Боди Лаб ЕООД

 

 

Ще се радвам да последвате профилите на АлоеЛивинг в социалните мрежи:

  • instagram.com/aloeliving.bulgaria
  • facebook.com/AloeLiving.net