За поръчки над 100 лв. - използвайте Категорията "Включи се"!
Форевър растителният протеин холистично осигурява белтъчините, необходими ви за деня. С алое вера на прах и аромат на ванилия шейкът е много вкусен, разтворен в растително мляко или вода.

Forever Plant Protein™ Форевър растителен протеин

Цена: 127,62 лв
Описание

390 г

Веган формулата не съдържа нито млечни продукти, нито соя и доставя по 17 г протеини в една порция. Консистенцията му е гладка за разлика от много други растителни протеини, които могат да ни се сторят леко песъчливи. Граховите и тиквените белтъчини допринасят за нормалното състояние на костите, и за растежа и поддържането на мускулната маса. Ваниловият аромат е натурален, а сладкият му вкус се дължи на билката стевия, която не съдържа никакви калории и не оказва влияние върху кръвната захар.

Вижте кои са основните му съставки и предимствата им.

ГРАХОВ ПРОТЕИН
Допринася за поддържането на мускулната маса и нормалното състояние на костите; висококачествен протеин, който може да спомогне за растеж на мускулите и за отслабване. Съдържа повече фибри за по-продължителна ситост; както и всички девет незаменими аминокиселини в подкрепа на общо здраве.

 

ТИКВЕН ПРОТЕИН
Допринася за поддържането на мускулната маса и нормалното състояние на костите. Извлечен е от тиквени семки и е богат на белтъчини и полезни мазнини, които също спомагат за засищането. Съдържа антиоксиданти, които допринасят за защита на клетките от оксидативен стрес.

 

АЛОЕ ВЕРА НА ПРАХ
Може да подкрепи храносмилането и доставя ценни нутриенти. Подпомага защитните сили на тялото.

 

Растителният протеин на Форевър е идеален за здравословния ви начин на живот.

СЪСТАВКИ
Грахов (Pisum sativum L.) протеинов изолат (59%), тиквен (Cucurbita pepo L.) протеин на прах (26%), аромат (ванилия), малтодекстрин, фруктоолигозахариди, средноверижни триглицериди на прах, сгъстител (гума гуар), аромат, антислепващ агент (магнезиев оксид), подсладител (стевиол гликозиди), сок от алое вера (Aloe Barbadensis) на прах.
Алергени: може да съдържа следи от зърнени култури и сулфити.

 

 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Препоръчана доза за дневен прием – разтворете една мерителна лъжица в 240 мл вода или друга напитка и разбъркайте добре.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Съдържа влакнини за засищане и подкрепа за регулиране как тялото използва захарите.
  • Без изкуствени аромати или подсладители.
  • Подсладен с напълно натурална, растителна и без калории стевия.
  • Натурален ванилов аромат, извлечен от растения.