За поръчки над 100 лв. - използвайте Категорията "Включи се"!

FLP

FLP - Forever Living Products

 

Преди да основе Форевър Ливинг Продъктс Рекс Моан е преуспяващ и непрекъснато търсещ бизнесмен. Мрежовият маркетинг го заинтригува с възможностите за финансова свобода, които предлага.

Независимостта и свободата са ключ към създаване на печеливш маркетингов план, който без съмнение би привлякъл хора, стремящи се към личен избор. Тогава Рекс преоткрива познатите от древността полезни свойства на растението алое вера и осъзнава потенциала му да подобри начина на живот на хората по целия свят.

На 13 май 1978 г. се провежда първата бизнес среща. Първите продукти и маркетинговият план вече са създадени. Днес, над 37 години по-късно, работим в 158 държави, а годишните ни продажбите надхвърлят 2,8 милиарда долара. Компаниите от семейството на Форевър Ливинг Продъктс са най-големият производител, преработвател и дистрибутор на алое вера в света. Нашите плантации в САЩ и Доминиканската Република са на площ надхвърляща 2500 хектара и осигуряват непресъхващ източник на най-чистото алое за партньорите ни. С гордост можем да се наречем един от най-сериозните доставчици на алое в света.

Освен козметика и напитки от алое вера, широката ни гама от хранителни добавки за здраве и жизненост ви дава възможност да се възползвате и от полезните свойства на пчелните продукти, лековитите растения и гъби.

Мечтата на Рекс да предложи най-чистите продукти и най-лесния бизнес план се сбъдва по много впечатляващ начин. На всеки три години през последното десетилетие ФЛП почти удвоява продажбите си и продължаваме да растем. Но по-важното е, че Форевър не е просто един голям бизнес, а хиляди успешни, независими, семейни инициативи!

 
НАШАТА МИСИЯ
„Създаваме благоприятна среда, в която всеки да може с достойнство да бъде това, което иска да бъде; в която честността, коректността, съпричастността и удоволствието от работата са наши основни приоритети. Изграждаме и подхранваме ентусиазъм и вяра в нашата компания, продукти и индустрия. Търсим познание и баланс, а най-вече без страх водим компанията и собствениците на Форевър бизнес напред.“

Форевър Ливинг Продъктс започва работа в България през октомври 2001 г. под ръководството на Стефан Стаев. Днес, 15 години по-късно, компанията ежедневно осигурява на многобройните собственици на Форевър бизнес от цялата страна лесен и удобен достъп до продуктите, подкрепя ги активно с информация, печатни, маркетингови и онлайн материали, срещи, обучения и най-различни други инструменти за успешен бизнес.

Каним и вас да се присъедините към растящото ни семейство от собственици на Форевър бизнес, стремящи се към финансова свобода с Форевър Ливинг Продъктс!