За поръчки над 100 лв. - използвайте Категорията "Включи се"!

Маркетингов план


ПРЕДИМСТВА:
 • Разнообразни възможности за доходи
 • Качествени продукти за консумация
 • Доказана финансова стабилност
 • Широка мрежа за подкрепа на собствениците на Форевър бизнес
 • Бонуси се изплащат на базата на нетните (без ДДС)
  препоръчителни цени за клиенти
 • Повече от 40 години опит
 • Международно присъствие
 • Ако поръчвате лично поне веднъж на три години, няма да изгубите нивото си
 • Сътрудниците от екипа ви не могат да ви изпреварят 
  и да се издигнат на по-високо ниво преди вас


Marketing Plan
 

Бонусната точка е единица за стойност. Всеки продукт ви носи известен брой точки. Когато вие и сътрудниците от мрежата ви купувате продукти за лична употреба и продажби на клиентите, бонусните точки се трупат и определят кога ще се издигнете на по-високо ниво. Всяко издигане в ниво става в рамките на два календарни месеца.

 

 

10 НАЧИНА ДА ПЕЧЕЛИТЕ С ФЛП

 
43% печалба от продажби на дребно Печелите 43% при продажба на продукти на крайни клиенти. Ако купите продукти за 100 лв. по дистрибуторски цени, ще ги продадете на клиентите си за 143 лв. и ще реализирате печалба от 43 лв.
5% до 18% личен бонус Печелите от 5% до 18% бонус върху личните си покупки. След като се издигнете на ниво Асистент Супервайзор или по-високо в маркетинговия план, всеки месец ще получавате процент от стойността на всички продукти, купени на ваше име по цени на дребно.
5% до 18% бонус върху покупките на нови дистрибутори Печелите от 5% до 18% бонус върху покупките на новите си дистрибутори. Когато спонсорирате нови хора, получавате процент от стойността на техните покупки по цени на дребно, докато те не достигнат ниво Асистент Супервайзор.
3% до 13% групов бонус върху покупките на дистрибуторите от вашия екип Печелите от 3% до 13% бонус върху покупките на дистрибуторите във вашата група. След като се изкачите на ниво Супервайзор в маркетинговия план ще можете всеки месец да се квалифицирате за групов бонус - процент от стойността на всички поръчки на вашата група по цени на дребно.
2% до 6% лидерски бонус върху покупките на мениджърските групи под вас Печелите от 2% до 6% бонус върху покупките на дистрибутори в екипи на спонсорирани от вас Мениджъри. Когато помогнете на свои дистрибутори да се издигнат до ниво Мениджър в маркетинговия план, всеки месец ще имате възможност да се квалифицирате за Лидерски бонус - процент от стойността на всички покупки на дистрибуторите в мениджърските екипи под вас по цени на дребно.
До €800 месечна премия Печелите до €800 месечна премия за нова кола, къща, образование и др. След квалификация за участие, допълнителната премия се изчислява въз основа на обема покупки на вашата група.
До 3% Джонатан бонус върху покупките на мениджърските групи под вас Печелите до 3% допълнителен бонус върху покупките на дистрибутори в екипи на Мениджъри под вас. Когато работите с Мениджърите, лично спонсорирани от вас и те поддържат активността си, имате възможност да се квалифицирате за този бонус. Той може почти да удвои месечните ви доходи!
Дял от годишната печалба на компанията В края на всяка година ФЛП разпределя печалбите си между най-добрите дистрибутори. Чекове за дял от печалбата се връчват на Мениджъри, изпълнили определени условия за квалификация през годината. Някои чекове по тази програма надхвърлят €750 000.
Безплатни пътувания по цял свят Спечелете безплатни пътувания до курортите на ФЛП, тропически острови и Ралита, организирани от компанията.
Награди и специални промоции! Периодично Форевър Ливинг прави промоции и състезания с различни награди