За поръчки над 100 лв. - използвайте Категорията "Включи се"!
Изравнявайте тена и структурата на кожата с бамбук, микросфери от жожоба, натурални плодови екстракти и алое.

60 мл

smoothing exfoliator - Изглаждащ ексфолиант

Цена: 41,79 лв
Описание
60 мл 
 
Тялото ви се освобождава от 30-40 хиляди стари кожни клетки всеки ден. И при най-старателното почистване кожата ви понякога се нуждае от малко помощ, за да се избави от тях и от наслоените замърсявания. В противен случай може да се лющи и да изглежда изморена и без блясък. Върнете сиянието ? и изравнете цвета и структурата ?, като се освободите от старите и ненужни клетки, без да стресирате меките и нови отдолу.

 

Вместо дразнещи химикали или остри частици, изглаждащият ексфолиант използва пет различни натурални съставки с уникални функции, за да почисти лицето ви напълно.

Зрънцата от масло от жожоба са с естествена сферична форма и нежно се търкалят по кожата ви, за да отстранят наслоеното по нея. Бамбукът на прах от устойчиви източници почиства и освобождава от мъртвите клетки. Той е на достатъчно едри гранули, че да не драска повърхността на кожата.

Екстрактите бромелаин, папаин и етерично масло от лимон са природни тоници. Извлечен от ананас, бромелаинът има ензимни свойства, които подпомагат разрушаването на кератина в мъртвите клетки, и така улеснява отстраняването им. Папаинът пък е от папая и подкрепя подмладяването на кожата, пък е и богат източник на витамини C, A, E и пантотенова киселина. Лимоненото етерично масло е силен хидратант, който незабавно овлажнява младата кожа отдолу.

Тези съставки са комбинирани и с антиоксиданти като екстракт от гроздов сок за най-ефективно и нежно ексфолиране, откриващо свежа, мека и хидратирана кожа. Тя по-добре поема ключовите съставки от нанасяните след това продукти, за да се възползвате оптимално от своя цялостен Форевър козметичен режим.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете малко количество на мокрите си пръсти и нежно масажирайте лицето с кръгови движения, като внимателно избягвате очите и зоната около тях. Изплакнете старателно. Използвайте 2-3 пъти седмично за свежа кожа.

 

ВНИМАНИЕ! Избягвайте пряк контакт с очите! В случай на поява на дразнене, изплакнете обилно с вода. Ако дразненето не изчезне, прекратете употреба и потърсете лекарска помощ.

 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Изравнява тена и структурата на кожата.
  • Нежно ексфолира за копринена кожа.
  • Ензимните екстракти подновяват повърхността на кожата.