За поръчки над 100 лв. - използвайте Категорията Отстъпка 5%!
За бързо зареждане с енергия
С новия Форевър фаст брейк ще се чудите сладък десерт ли ядете, или питателно протеиново блокче. Ако сте в движение, имате нужда от презареждане с енергия след тежка тренировка или просто искате да се насладите на вкусна следобедна закуска, Форевър фаст брейк е отличен избор за леко похапване с добавена стойност. С 11 грама протеини, три грама фибри и изобилие от витамини и минерали, новият Фаст брейк е шоколадово-фъстъчен десерт, който засища и изпълва с енергия.

Forever Fast Break - Сладък десерт

Цена: 9,80 лв
Описание
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
56 г
 
С новия Форевър фаст брейк ще се чудите сладък десерт ли ядете, или питателно протеиново блокче.
Усъвършенствахме формулата, за да намалим съдържанието на захар и да увеличим фибрите, без да променяме чудесния вкус. Всеки Фаст брейк ще ви зарежда с 11 грама протеини и 3 грама фибри плюс витамини, минерали и други съставки, ускоряващи метаболизма на мазнини и въглехидрати.
Ако сте в движение, имате нужда от презареждане с енергия след тежка тренировка или просто искате да се насладите на вкусна следобедна закуска, Форевър фаст брейк е отличен избор за леко похапване с добавена стойност. Новият Фаст брейк е шоколадово-фъстъчен десерт, който засища и изпълва с енергия.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Замествайте не повече от две хранения дневно с енергийните десерти Форевър фаст брейк. Приемайте трето добре балансирано хранене. Фаст Брейк може да допринесе за оптимизиране на теглото, когато е част от хранителен режим с контролиран калориен прием и достатъчно движение.
 
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Изкусителен вкус на фъстъчено масло
  • 11 грама протеини
  • 0 транс мазнини & 0 холестерол