За поръчки над 100 лв. - използвайте Категорията Отстъпка 5%!

Как да се регистрирам към Форевър?

Регистрирайте се към Форевър

 

Дългоочакваната процедура за включване на собственици на Форевър бизнес чрез интернет най-после е факт и се радваме, че доста от вас вече я използват успешно!

Бутонът „Включи се“ е поставен на видно място в местния ни уебсайт www.flp.bg, линк има и в международния сайт www.foreverliving.com, но за ваше улеснение направихме и кратката връзка bit.ly/ВключиСе.

Постарали сме се процедурата да е възможно най-достъпна и тук ще ви я представим, за да оцените предимствата ѝ.

ПРЕДИМСТВА НА ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯТА:

Бързо – получавате регистрационен номер незабавно, дори и в извънработното време на офиса.

Лесно – веднага ставате собственик на Форевър бизнес и правите първата си поръчка.

Удобно – нямате нужда от хартиена молба за регистрация и не се налага да я сканирате след попълване. С първата си поръчка получавате попълнена молбата си за регистрация, само я подписвате и без допълнителни усилия и разходи я връщате по куриера до нас.

ПЪРВА СТЪПКА

Въвеждане на имейл на новия кандидат

На първия екран са поместени пълните условия на молбата за регистрация, за да се запознае новият ви партньор най-напред с тях. Щом ги прочете, стига до кратък формуляр, чрез който да регистрира имейла си, за да се уверим, че той е верен, работещ и не се дублира с вече вписан. На този електронен адрес кандидатът ви получава писмо с линк към същинския регистрационен формуляр.

ВТОРА СТЪПКА

Старт с пакет или други продукти

След като новият ви партньор отвори линка към уеб регистрацията си, първият екран му предлага да започне бизнеса си със Стартовия пакет, като представя големите му предимства. Ако кандидатът натисне „ДА, искам да се регистрирам със СТАРТОВИЯ ПАКЕТ“, онлайн регистрацията автоматично добавя в кошницата му пакета и му дава възможност да попълни данните си, както и да добави допълнителни продукти и материали, ако желае. До електронния формуляр ще стигне и ако натисне „Благодаря, ще избера други продукти“, но след като попълни данните си, ще трябва да отбележи сам какво иска да поръча.

ТРЕТА СТЪПКА

Попълване на личните данни

Това е много важна част от регистрацията и ви молим да инструктирате новите си кандидати, че трябва да попълнят всички свои данни внимателно, правилно и възможно най- пълно. Формулярът е програмиран да проверява дали въведените ЕГН и IBAN са верни, така че не се учудвайте, ако полето се оцвети в червено – това е знак, че изписването е грешно или непълно. Важно е да получим пълен адрес за кореспонденция на партньора ви, защото знаете, че по пощата ви изпращаме документи, месечния бюлетин и др. В полето „Спонсор ID (пълен 12-цифрен номер)“ кандидатът попълва вашия регистрационен номер, за да стане член на екипа ви. С цел избягване на грешки, отдолу добавихме и полето „Спонсор (име и фамилия)“, което ние ще сравняваме с отговарящото на въведения номер. Ако има разминаване, ще се свържем с новия собственик на Форевър бизнес по телефона за уточнение.

                *Ако искате да станете част от екипа на AloeLiving.net, в полето Спонсор ID въведете № 359000023263, а в полето Спонсор (име и фамилия) – Христина Братанова.

ЧЕТВЪРТА СТЪПКА

Избор на продукти

Когато всички задължителни полета на първия екран „Моите данни“ бъдат попълнени правилно, ако партньорът ви е избрал да започне със Стартовия пакет, най-долу ще се появи бутон „Изпрати молба за регистрация“, който ще го отведе на последния екран за потвърждаване на поръчката. Ако пък новият СФБ е предпочел първата му поръчка да е за други продукти, бутонът най-отдолу ще бъде „Избери продукти“ и ще го отведе до първата категория – „Комбинирани пакети“. В таблицата с продуктите от категорията има празна колонка „Броя“, в която кандидатът да отбележи колко от дадения продукт желае да получи. Движението между категориите става чрез менюто вляво (на мобилни устройства то се качва над таблицата и движението става със стрелките).

Категориите, в които има заявени продукти, се оцветяват в зелено. На екрана ще видите и табличка, която пресмята общата сума и бонусните точки на заявеното до момента. Щом бъдат избрани продукти за поне 88,00 лв., в дъното на екрана се появява бутон „Изпрати молба за регистрация“.

ПЕТА СТЪПКА

Финализиране и изпращане на молбата

Когато кандидатът ви е готов с попълването на данните и из- бора на продукти и натисне „Изпрати молба…“, той стига до последния екран „Приключване“. Тук се вижда резюме на цялата въведена информация – лични данни, заявени продукти и обща сума. Време е да се посочат начините на плащане и на доставка. Падащото меню дава възможност за избор между „Наложен платеж“ за плащане при получаване или Visa/ Mastercard за онлайн разплащане с карта чрез виртуален терминал на БОРИКА. Доставката може да е в София (онлайн регистрацията я избира автоматично, ако адресът на регистриращия се е столичен), а може и да е в страната – съответно икономична или експресна, на адрес или до поискване. Ако бъде избрана доставка „до поискване“, под полето се появява оцветен текст, подканващ кандидата да уточни от кой офис на Спиди желае да получи пратката си и го предупреждава, че при липса на такава информация ще изпратим поръчката му до централния офис на куриерите в неговия град.

За окончателно приключване на регистрацията е необходимо партньорът ви да се съгласи с всички условия и да приеме, че ще подпише попълнената оригинална молба за ре- гистрация, която ще получи заедно с първата си поръчка, както и да я изпрати обратно в офиса на Форевър България. Форевър България има договорка с куриерите на Спиди да се уверят, че получателят е лично регистриралият се, да му дадат документа за подпис и да ни върнат подписания екземпляр обратно. С натискането на бутона „Изпрати молба за регистрация“ и с потвърждаването на сумата за поръчката кандидатът завършва процедурата и при избрано плащане чрез наложен платеж веднага получава регистрационния си номер, а при картово плащане – след успешното му извършване.

 

ПОЛЕЗНО: ако нов кандидат регистрира имейл адреса си в системата за онлайн включване и започне процедурата, но по някаква причина не успее да я приключи веднага и реши да я възобнови на следващия ден или няколко дни по-късно, може отново да влезе чрез получения по имейл линк и да продължи оттам, докъдето е стигнал.

Направете своята регистрация от тук: https://www.flp.bg/bg/join/

Източник: Информационен бюлетин "Форевър", бр. 177, Октомври 2016г.